Sprogimas

Keliuose – eismo nelaimių virtinė

Šeštadienį vakare rajone įvyko tragiška avarija – žuvo nepilnametis. Iš viso praėjusią savaitę užregistruota dešimt eismo įvykių, sužeisti trys žmonės.

Žuvo nepilnametis

Tragiška nelaimė įvyko apie 18.15 val. kelyje Skuodiškiai–Ketūnai–Plinkšės. Ketūnuose, ties K. Pliaterio g. 82 namu, automobilio vairuotoja G. D., gim. 1996 m., vairuodama automobilį „Citroen Xsara“, nepasirinko saugaus greičio ir kliudė priešpriešais dviračiu važiavusį nepilnametį, gim. 2001 m., ir mirtinai jį sužalojo. Policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Partrenkė pėsčiųjų perėjoje

Penktadienį, vakare, Skuodo–Jautakių gatvių sankryžoje mažeikiškė N. D., vairuodamas automobilį „Toyota Auris“, partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį mažeikiškį J. Š. Nukentėjusysis pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninė Priėmimo–konsultacinį skyrių.

Ketvirtadienį, apie pietus, buvo sužeistas dar vienas pėsčiasis – nepilnametis E. G. Sedos–Pavenčių gatvių sankryžoje automobilis „Renault Megane“, kurį vairavo mažeikiškis V. D., įvažiavo į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, per kurią tuo metu ėjo keturiolikmetis, ir jį parbloškė. Nepilnametis paguldytas į Ortopedijos–traumatologijos slyrių.

„Būdas žemaičių“ jau rašė, kad trečiadienį eismo įvykio metu kelyje Mažeikiai–Kuršėnai automobiliui „Lexus GS“ susidūrus su sunkvežimiu „Man TGS 41,440“, buvo sužeistas keleivis. Jam VšĮ Mažeikių ligoninė diagnozuotas dešinės blauzdos ir dešinio žąstikaulio lūžimas. Vyras paguldytas į Ortopedijos–traumatologijos skyrių.

„Pasipainiojo“ medis

Penktadienį ryte Kurmaičių kaime, Mažeikių ir Vyšnių gatvių sankryžoje, „Audi A4 Avant“ vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Iš eismo įvykio vietos nepranešęs policijai pasišalino. Nustatyta, kad automobilis priklauso Pievėnų kaimo gyventojui R. Ž.

Dar vienas medis kelią pastojo krakiškiui V. N. Trečiadienį kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė V. N., vairuodamas sunkvežimį MB 1217, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Apgadinta tvora ir kelio ženklas

Antradienį, apie 17 val., mažeikiškis A. J., vairuodamas traktorių ir ties Birutės g. 10 namu sukdamas į dešinę, nepaliko saugaus tarpo iš šono, kliudė apšvietimo stulpą ir atsitrenkė į tvorą. Eismo įvykio metu apgadintas traktorius, stulpas ir tvora.

Tą pačią dieną, apie 19.40 val., Reivyčių kaime, ties Aludarių gatvės pirmu namu, nežinomas vairuotojas, vairuodamas nenustatytą transporto priemonę ir sukdamas į dešinę, nepaliko saugaus tarpo iš šono ir kliudė šalikelėje stovėjusį kelio ženklą.

Apgadinti automobiliai

Penktadienį, vakare, Sedoje Dagių kaimo gyventojas S. B., vairuodamas automobilį „Hyundai“, neturėdamas teisės vairuoti, būdamas neblaivus, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, sankryžoje sukdamas į dešinę, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančių automobiliu „Opel Vectra“. Eismo įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės.

Dar vienas automobilis apgadintas ketvirtadienį Ventos gatvės 49-ojo namo, prekybos centro „Grūstė“ stovėjimo aikštelėje. Nežinomas vairuotojas nepaliko saugaus tarpo iš priekio ir atsitrenkė į stovėjusį automobilį „Honda Civic“, priklausantį mažeikiškiui I. D. Kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode