Parama dėkojame




Sprogimas

Sumušė mažametį sūnų

Šią savaitę Policijos komisariate pradėti penki ikiteisminiai tyrimai dėl smurto ir vienas dėl vagystės. Nuo smurtautojų nukentėjo mažamečiai, motinos ir vienas vyras. Pavogtas motociklas.

Patyrė smurtą

Balandžio 17 d. vakare Draugystės gatvėje, namuose, tėvas sumušė mažametį savo sūnų, gim. 2002 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Balandžio 18 d. vakare ikiteisminio tyrimo metu nenustatyti trys asmenys tarp Laižuvos ir Barysčių kaimų sumušė vyrą, gim.1971 m. VšĮ Mažeikių ligoninėje nukentėjusiam diagnozuoti kairės pusės 7, 8 šonkaulių lūžimai, galvos sumušimas. Vyras gydomas ambulatoriškai.

Pirmadienį, apie 10 val., namuose Valstiečių gatvės gyventojas, gim. 1969 m., prieš savo motiną, gim. 1939 m., naudojo psichologinį smurtą. Vyras patalpintas į areštinę.

Po valandos Pavenčių gatvėje, namuose, vyras gim. 1976 m., kilusio konflikto metu trenkė savo motinai, gim. 1951 m., du kartus į galvą. Sūnus patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną vakare Dingailių kaime, namuose, vyras gim. 1987 m., naudojo psichologinį smurtą bei sumušė savo posūnį, gim. 2001 m. Vyras uždarytas į areštinę.

Pavogė motociklą

Pirmadienį nuo 24 val. iki 7 val. iš ūkinio pastato Dingailių kaime pavogtas tamsiai raudonos spalvos motociklas „Wonjan“, kurio vertė – 300 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode