Parama dėkojame




Sprogimas

Sūnus padegė virtuvės grindis

Praėjusią savaitę Policijos komisariate užregistruoti penki smurto ir aštuoni vagystės atvejai. Apgautas vyras, pirkęs automobilį. Sūnus padegė virtuvės grindis bei grasino padegti šiaudų krūvą. Pavogti du automobiliai ir kiti daiktai.

Patyrė smurtą

Šeštadienį, apie pietus, Sedos miestelyje, Pergalės gatvėje, gyventojas, gim. 1951 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,74 promilės girtumas, sumušė savo žmoną, gim. 1960 m., ir sūnų, gim. 1999 m. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Vakare toje pačioje gatvėje vaikinas, gim. 1995 m., be jokios priežasties spardė Policijos komisariato tarnybinį automobilį „Mitsubishi Pajero“, dėl to įskilo automobilio priekinis bamperis, bei necenzūriniais žodžiais įžeidinėjopolicijos pareigūnus. Viskas vyko pašalinių žmonių akivaizdoje. Jaunuolisuždarytas į areštinę.

Sekmadienį, apie pietus, keturi ikiteisminio tyrimo metu nenustatyti asmenys, kurių amžius nuo 26 iki 30 metų, M. K. Čiurlionio gatvėje nekviesti įėjo į butą ir vonioje sumušė vyrą, gim. 1984 m. Vėliau suėmę už kojos nutempė į namo bendro naudojimo laiptinę ir ten dar sudavė nenustatytą kiekį smūgių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 19 val., Žemaitijos gatvės gyventojas, gim.1967 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,89 promilės girtumas, sumušė šiek tiek blaivesnę savo žmoną, gim. 1968 m. Jai nustatytas 1,49 promilės girtumas. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Po pusvalandžio savo žmoną, gim. 1979 m., sumušė Skuodo gatvės gyventojas, gim. 1978 m. Moteriai nustatytas 2,51 promilės girtumas. Vyras nesulaikytas.

Pajuto dūmus

Ketvirtadienį, apie pietus, Židikų seniūnijoje, Palūšės kaime, sūnus, gim. 1985 m., benzinu apliejo virtuvės grindis ir jas padegė. Dūmus pajutęs lovoje miegojęs tėvas, gim. 1955 m., gaisrą užgesino. 15 kvadratinių metrų virtuvėje spėjo išdegti tik grindų danga. Tačiau sūnus nenurimo, rankose laikydamas žiebtuvėlį grasino padegti ir netoli namo esančią šiaudų krūvą. Atvykę policijos pareigūnai niokotoją suėmė ir patalpino į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvo apgautas

Vyras, gim. 1962 m., už sutartą automobilį „VW Passat“ pardavėjui pervedęs į banko sąskaitą 400 eurų, kovo 25 d. nuvykęs į Raseinių miestą automobilio atsiimti, jo negavo. Tada suprato, kad yra apgautas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įsibrovė ir pavogė

Tarp trečiadienio 20 val. ir ketvirtadienio 9 val. Reivyčių kaime, Žagarėlės gatvėje, pasikėsinta pavogti vyrui, gim. 1964 m., priklausantį 500 eurų vertės automobilį „Honda Accord“, kurio užvedimo rakteliai buvo palikti automobilyje. Automobiliui kliudžius namą, jis buvo paliktas sodybos kieme. Dėl sugadinimo padaryta 350 eurų turtinė žala.

Nuo vasario 22 d. 14.00 val. iki kovo 26 d. 12.00 val. įsibrauta į sodo namelį Kurmaičių kaime, sodininkų bendrijoje „Šarma“ ir pavogtas hidroforas, elektrinis boileris ir elektrinis grąžtas-perforatorius. Žala – 230 eurų.

Penktadienį naktį Sedos miestelyje, Gadono g. 1, iš prekybos centro „Aibė“ pavogtos parduotuvėje buvusios įvairių rūšių cigaretės. Tikslus kiekis nustatinėjamas.

Nuo trečiadienio 10.00 val. iki šeštadienio 17.30 val. iš ties J. Basanavičiaus g. 9 namo trečiąja laiptine esančios nesaugomos automobilių stovėjimo aikštelės, pavogtas mėlynos spalvos 1993 metų laidos automobilis VW „Transporter“, priklausantis J. Česnausko prekybos įmonei. Žala – 2300 eurų. Paskelbta automobilio paieška.

Dar vienas automobilis pavogtas sekmadienį vakare. 1993 metų laidos violetinės spalvos automobilis „VW Golf“ stovėjo Žemaitijos g. 43 namo kieme. Automobilio vertė – 300 eurų.

Kovo 29 d., tarp 00.30 val. ir 6.30 val., iš automobilio „VW Vento“, stovėjusio Žemaitijos g. 22, automobilių nesaugomoje aikštelėje, pavogtas vaizdo registratorius ir 34 eurai. Žala – 124 eurai.

Nuo šeštadienio 19.00 val. iki sekmadienio 7.00 val. pavogtas raudonos spalvos sportinis kalnų dviratis, kuris buvo prirakintas prie dviračio stovo Merkelio Račkausko gimnazijos teritorijoje, Laisvės gatvėje. Žala – 150 eurų.

Tarp penktadienio 8.00 val. ir sekmadienio 18.00 val. iš automobilio „Mercedes Benz Sprinter 313“, stovėjusio Vilniaus gatvėje, priešais septintą namą, pavogta automagnetola „Panasonic“ ir akiniai nuo saulės. Žala – 50 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode