Parama dėkojame




Apiplėšė Globos namus

Šią savaitę Policijos komisariate užregistruoti šeši smurto ir keturi vagystės atvejai. Pasipriešinta policijos pareigūnui. Iš Mažeikių rajono vaikų našlaičių ir senelių globos namų pavogti pinigai. Pranešta apie dingusią į Angliją išvykusią merginą.

Patyrė smurtą

Pirmadienį, apie pietus, Viekšnių miestelyje, Tilto gatvėje, namuose, sūnus, gim. 1995 m., mamai, gim. 1970 m., paėmęs už abiejų riešų, laužė rankas.

Tos pačios dienos vakare vyras, gim. 1953 m., Parko gatvėje, būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,54 promilės girtumas, grasino nužudyti savo seserį, gim. 1972 m. Brolis patalpintas į areštinę.

Kovo 20 d. vakare Draugystės gatvėje, namuose, vyras sumušė sugyventinę, gim. 1993 m.

Antradienį, apie pietus, Kapėnų kaime, Pavasario gatvėje, moteris sumušė savo sugyventinį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Trečiadienį vakare Sodų gatvės gyventojas, gim. 1938 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,78 promilės girtumas, sumušė savo sugyventinę, gim. 1954 m. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Trečiadienį, po pietų, Mažeikių rajono policijos komisariato patalpose neblaivus vyras, gim. 1957 m., sulaikytas už pasipriešinimą policijos pareigūnui – spyrė patrulei R. P. į kairę koją. Tokiais savo veiksmais vyras pasipriešino valstybės tarnautojui, atliekančiam viešojo administravimo funkcijas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Dingo be žinios

Moteris, gim. 1964 m., pranešė, kad nuo gegužės 27 d. negauna žinių apie dukros Erikos Jankutės, gim. 1989 m. vasario 15 d., kuri išvyko dirbti į Angliją, buvimo vietą. Telefono numerio ar elektroninio pašto neturi. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įsibrovė ir pavogė

Pirmadienį, po pietų, moteris pastebėjo, kad įsibrauta į jai priklausantį sandėliuką Žemaitijos gatvėje ir pavogta vaikiško vežimėlio ratų konstrukcija bei kiti daiktai. Žala – 340 eurų.

Tarp antradienio 20.00 val. ir trečiadienio 10.00 val. iš braškių daigyno lauko Voverių kaime, Akmenų gatvėje, pavogta 250 metrų agroplėvelės bei sukarpyta apsauginė tvora. Žala – 200 eurų.

Tarp antradienio 19.00 val. ir trečiadienio 7.00 val. iš automobilio VW LT 35, stovėjusio Sodų gatvės namo kieme, nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, pavogtas automobilyje buvęs UAB „Žilinskis ir Ko“ turtas – elektriniai įrankiai. Įmonei padaryta žala tikslinama.

Nuo antradienio 17.00 val. iki trečiadienio 7.30 val. įsibrauta į Mažeikių rajono vaikų našlaičių ir senelių globos namų buhalterijos kabinetą, kur, suradus kasos patalpos raktą ir iš ten esančio seifo, pasinaudojus rastais raktais, pavogta 430,75 euro.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode