Parama dėkojame




Sprogimas

Mažametė paguldyta į ligoninę

Praėjusią ir šią savaitę rajone užregistruoti keturi eismo įvykiai, kurių metu apgadinti ne tik automobiliai, kelio ženklai, šviesoforas, bet ir sužalota aštuonerių metų mergaitė.

Partrenkė pėsčiųjų perėjoje

Eismo įvykis, kurio metu sužalota mergaitė, užregistruotas pirmadienį ryte Viekšniuose, S. Dariaus ir S. Girėno bei Vytauto gatvių sankryžoje esančioje pėsčiųjų perėjoje. Pirminiais duomenimis, mažeikiškis R. V., vairuodamas automobilį „Audi 80“, nepraleido per pėsčiųjų perėją į mokyklą ėjusios mergaitės ir ją partrenkė. Nukentėjusioji išvežta į VšĮ Mažeikių ligoninę ir paguldyta į Chirurgijos ir otorinolaringologijos skyrių. Jai diagnozuotas krūtinės sumušimas.

Nuvertė ženklus ir šviesoforą

Trečiadienį vakare Žemaitijos gatvėje, ties 22 namu, laižuviškis J. U., vairuodamas „Audi A6“ ir sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešiais tiesiai atvažiuojančio automobilio „Peugeot 406“. Minėto automobilio vairuotojas R. R., vengdamas susidūrimo, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio ženklą.

Dar viena panaši avarija įvyko šeštadienį, apie pietus, ties Laisvės g. 56 namu. Mažeikiškis, vairuodamas automobilį „Fiat Scudo“, nepasirinko saugaus greičio, sukdamas į dešinę nuvertė kelio ženklą. Nors vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, netrukus buvo surastas ir vengė pasitikrinti blaivumą alkotesteriu.

Pirmadienį naktį Žemaitijos–M. Daukšos gatvių sankryžoje apgadintas mažeikiškės G. B. vairuojamas automobilis „VW Golf“. Moteris sankryžoje sukdama į dešinę nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į šviesoforą ir jį nuvertė. Vairuotoja nenukentėjo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode