Parama dėkojame




Sprogimas

Ant automobilio – vyriškas lytinis organas

Šią savaitę rajone pradėti keturi ikiteisminiai tyrimai dėl smurto, du – dėl pavogtų pinigų ir vienas – dėl apgadinto automobilio.

Buvo sumušti

      Sausio 20 d., apie pietus, šešiolikmetis ties Žemaitijos gatvės 18 namu sumušė mažametį, gim. 2002 m. Sugriebęs jį už kuprinės tampė ir vieną kartą sudavė į veidą, ties smilkiniu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

      Antradienį vakare Naftininkų gatvėje, namuose, neblaivus vyras, gim. 1958 m., jam nustatytas 0,97 promilės girtumas, sulaužė virtuvinės spintelės stalčių ir grasino trenkti žmonai, gim. 1961 m. Negana to, vaikėsi po butą grasindamas užmušti. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

      Tą pačią dieną, 20.40 val., vyras, gim. 1975 m., būdamas girtas, jam nustatytas 2,81 promilės girtumas, Pikelių miestelyje, namuose, kilus žodiniam konfliktui sumušė savo sugyventinę, gim. 1969 m. Moteriai sužalota akis ir lūpa. Sugyventinis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

      Pirmadienį vakare, po išgertuvių, vyras, gim. 1986 m., Draugystės gatvėje, namuose, sumušė savo žmoną, gim. 1993 m. Vyras patalpintas į areštinę.

Apgadino automobilį

Antradienį pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal mažeikiškio pareiškimą, kad tarp sausio 17 d.19.30 val. ir sausio 18 d. 10.45 val. apgadintas 31-erių metų mažeikiškio automobilis „Audi A6“, kuris stovėjo prie  Sodų gatvės 5-ojo namo pirmosios laiptinės. Nenustatytu daiktu subraižytos visos kėbulo detalės, o ant automobilio variklio dangčio išbraižytas vyriškas lytinis organas.

Išimti pinigai

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal vyriškio, gim. 1973 m., pareiškimą apie tai, kad nuo praėjusių metų liepos 4 d. iki liepos 28 d. iš jam priklausančios banko sąskaitos, neteisėtai pasinaudojus jam priklausančia mokėjimo kortele, išgryninta 1350 litų (390 eurų).

Dar vienas panašus atvejis užregistruotas pirmadienį. Pranešta, kad sausio 19 d. tiksliai nenustatytu laiku vyriškis, pasinaudojęs svetima banko kortele, iš sąskaitos nuėmė 400 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode