Parama dėkojame




Sprogimas

Grasino nužudyti motiną ir sugyventinę

Šią savaitę rajone užregistruoti penki smurto ir du vagystės atvejai – neblaivūs vyrai grasino nužudyti savo motiną ir sugyventinę, tėvas sumušė mažametį sūnų. Rastas aparatas namų gamybos stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti.

Patalpinti į areštinę

Pirmadienį vakare Naftininkų gatvėje, kambaryje, kilus žodiniam konfliktui tarp moters, gim. 1989 m., ir jos sugyventinio, gim. 1990 m., pastarasis trenkė moteriai į veidą, o jai parkritus ant žemės, spyrė į pilvą bei šlaunį. Įtariamasis nesulaikytas, nes iki atvykstant policijos pareigūnams iš įvykio vietos pasišalino. Visą įvykį matė moters mažametė dukra.

Sekmadienį vakare Kegrių kaime, Klevų gatvėje, namuose, neblaivus vyras, gim. 1972 m., sumušė savo sūnų, gim. 2001 m. Įtariamasis nesulaikytas, nes nuvykus į jo gyvenamąją vietą, nerastas namie. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Trečiadienį vakare vyras, būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,14 promilės girtumas, namuose Ventos gatvėje grasino nužudyti savo motiną. Įtariamasis, gim. 1986 m., patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną, po kelių valandų, vyras, būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,63 promilės girtumas, Linksnakių kaime, Zastaučių gatvėje, sumušė savo sugyventinę. Vyras, gim. 1958 m., po apklausos paleistas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ketvirtadienį naktį J. Tumo-Vaižganto gatvėje, namuose, vyras grasino nužudyti savo sugyventinę. 1968 m. gimęs vyras sulaikytas ir patalpintas į areštinę. Jam nustatytas 1,38 promilės girtumas.

Rastas aparatas

Pirmadienį vakare Sodų gatvės bute pas vyrą, gim. 1989 m., rasta ir išimta apie 50 litrų brogės bei aparatas namų gamybos stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti. Įtariamasis po apklausos išleistas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagys „dirba“

Tarp sausio 16 d. 17.00 val. ir sausio 19 d. 8.30 val. Naujojoje gatvėje, iš nesaugomos teritorijos kiemo, pavogti penki padėklai stogo dangos, kuri priklauso UAB „Budinks“. Žala tikslinama.

Pirmadienį, apie pietus, moteris, gim. 1962 m., grįžusi po pietų į UAB „Lesto“ patalpas, Naujoji g. 5, pastebėjo, kad nuo darbo stalo dingo jai priklausantis juodos spalvos mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 173 eurai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode