Sprogimas

Sustabdytas sutuoktinių „versliukas“

Praėjusią savaitę Policijos komisariate užregistruotas vienas mirties, keturi smurto ir šeši vagystės atvejai, iš jų – penkios vagystės iš automobilių. Taip pat sutuoktinių namuose aptiktas „naminukės“ fabrikėlis.

Rado laukuose

Ketvirtadienį ryte Šerkšnėnų seniūnijoje, Kalniškių kaime, laukuose, apie 200 m nuo Kalniškių g., rastas moters, gim. 1954 m., kūnas be išorinių smurto žymių. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Buvo sumušti

Ketvirtadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal pareiškimą, gautą iš moters, gim. 1992 m., apie tai, kad buvęs jos sugyventinis, gim. 1989 m., į jos telefoną siuntinėjo grasinančio pobūdžio žinutes, nurodydamas, kad ją užmuš. Policijos pareigūnų manymu, tai pakankamas pagrindas manyti, kad jo grasinimas gali būti įvykdytas, nes prieš pusę metų vyras buvo ją sumušęs, o gruodžio 26 d. išdaužė langą, kurio šukės sužalojo nukentėjusiosios kaklą. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 9 d. vyras, gim. 1985 m., su dar nenustatytais asmenimis, buvusiais kavinėje Naftininkų g. 15, sukėlė muštynes. Vėliau sulaikytas policijos pareigūnų tarnybiniame automobilyje vartojo necenzūrinius žodžius, nepadoriai elgėsi.

Penktadienį naktį prie Žemaitijos g. 19 namo pirmos laiptinės ikiteisminio tyrimo metu nenustatyto asmens sumuštas ir apiplėštas Ventos gatvės gyventojas, gim. 1986 m. Iš jo pagrobta ruda rankinė su užrašu „Skype“, kurioje buvo piniginė su 20 eurų, banko kortelė, traktorininko pažymėjimas, du švirkštai su insulinu, aparatas cukraus kiekiui matuoti, soc. draudimo ir darbo pažymėjimas. Pagrobto turto vertė – 250 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šeštadienį naktį vyras, gim. 1974 m., būdamas neblaivus, Ventos gatvės bute sumušė savo sugyventinę. Vyras patalpintas į areštinę.

Aptiko „naminukės“ aparatą

Penktadienį, apie pietus, Sedoje, Žaliojoje gatvėje, atliekant kratą pas sutuoktinius, gim. 1958 m., jų namuose, gyvenamojo namo rūsyje, rastas aparatas naminei degtinei gaminti, keturios plastikinės talpos su miltų raugo mišiniu – apie 540 litrų – bei trys plastikinės taros su bespalviu skysčiu, kurio kvapas primena naminės degtinės aromatą. Iš viso – apie 13 litrų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įsibrovė ir pavogė

Tarp sausio 3 d. 14.00 val. ir sausio 5 d. 19.00 val. nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje ties Pavasario g. 12 namu nuo automobilio „Toyota Land Cruiser“ pavogti ratlankių dangteliai bei bandyta nupjauti dujų išmetimo sistemos duslintuvo katalizatorių. Antradienį ryte nugabenus automobilį į autoservisą, pastebėta, kad dujų išmetimo sistemos duslintuvo katalizatorius išpjautas ir pavogtas. Padaryta 1160 eurų žala.

Ketvirtadienį, nuo 00.00 val. iki 7.00 val., iš kiemo Pakalupio kaime, Ąžuolų gatvėje, pavogtas mechaninis automobilio keltuvas ir oro kompresoriaus antgalis su 15 m ilgio aukšto slėgio žarna. Žala – 140 eurų.

Ketvirtadienį, apie pietus, pastebėta, kad išdaužtas automobilio „Renault Laguna“ vairuotojo pusės galinių durelių langas ir pavogta automagnetola, stiprintuvas, dvi garso kolonėlės. Automobilis stovėjo M. Daukšos gatvėje, ties 54 namu. Žala – 140 eurų.

Šeštadienį ryte iš automobilio „VW Crafter“, stovėjusio Draugystės gatvėje, „Valinos“ viešbučio nesaugomoje automobilių aikštelėje, pavogtas laisvų rankų įrangos valdymo pultas. Automobilis priklauso įmonei UAB „Kumpelis“.

Po pusvalandžio toje pačioje aikštelėje vyras, priėjęs prie automobilio „Ford Mondeo“, pamatė išdaužtą galinio bagažinės dangčio stiklą bei pasigedo bagažinėje buvusios medicininės pagalbos vaistinėlės už 10 eurų. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tos pačios dienos vakare pastebėta, kad iš namo Pocaičių kaime pavogtas vyriškas laikrodis. Žala – 200 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode