Sprogimas

Nuo rugpjūčio 22 d. Migracijos departamente atnaujinamas piliečių priėmimas gyva eile

gyvaMigracijos departamentas nuo š. m. rugpjūčio 22 d. atnaujina piliečių aptarnavimą gyva eile visuose klientų aptarnavimo padaliniuose.

Atsižvelgdamas į tai, kad didžiausias klientų srautas aptarnaujamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose, Migracijos departamentas šiuose miestuose rugpjūčio mėnesį klientus aptarnaus prailgintomis darbo valandomis ir savaitgalį: pirmadieniais–ketvirtadieniais 7.30–18.30 val., penktadieniais 7.30–17.15 val., šeštadienį ir sekmadienį 7.30–16.30 val.

Siekiant užtikrinti nenutrūkstamą pasų išdavimą, rugpjūčio mėnesį bus priimami prašymai išduoti ar pakeisti pasą tik bendra tvarka (per 1 mėn., paslaugos kaina – 43 Eur). Informacija apie prašymų išduoti ar pakeisti pasą per 5 d. d. ar 1 d. d. priėmimo atnaujinimą bus pateikta vėliau.

Norintiems pasą užsisakyti ypatingos skubos tvarka, t. y. tą pačią dieną, gyvos eilės galimybė kaip ir anksčiau išlieka tik Vilniuje (Vytenio g. 18), šios paslaugos kaina – 190 Eur (ši paslauga teikiama tik darbo dienomis).

Pažymėtina, kad asmens tapatybės kortelės ir toliau bus išduodamos įprasta tvarka (per 1 mėn.,  5 d. d. ar 1 d. d.): tiek aptarnavimas gyva eile bet kuriame Migracijos departamento klientų aptarnavimo padalinyje, tiek iš anksto rezervavus apsilankymo laiką ir vietą.

Prašome klientų, kurių paso ar asmens tapatybės kortelės galioja ilgesnį laiką, neskubėti į Migracijos departamentą atvykti gyvai, kadangi dėl didelio klientų srauto gali susidaryti eilės. Tokiems klientams siūlome iš anksto rezervuoti vizitą Migracijos departamento svetainėjehttps://www.migracija.lt/app/visit-reserve („Pasas / asmens tapatybės kortelė – prašymo pateikimas“).

Rekomenduojame reguliariai tikrinti Migracijos departamento vizitų rezervacijos sistemą dėl atsilaisvinusių laikų, kadangi neretai klientai, pasikeitus planams, vizitus atšaukia. Jeigu nerandate tinkamo vizito rezervacijos laiko norimame Migracijos departamento klientų aptarnavimo padalinyje, kviečiame rinktis kitą patogiausią apsilankyti vietą. Atkreipiame dėmesį, kad registruotis vizitui telefonu galimybės nėra.

Dėl asmens dokumento išdavimo ar keitimo galima kreiptis į bet kurį Migracijos departamento klientų aptarnavimo padalinį nepriklausomai nuo deklaruotos gyvenamosios vietos.

Migracijos departamento informacija

VRM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode