Parama dėkojame




Sprogimas

Duris atvėrė „BitCare Mažeikiai“ biuras

Ketvirtadienį Mažeikiuose, Laisvės g. 7, atidarytas UAB „BitCare Mažeikiai“ biuras, kurio vadovai pristatė įmonės veiklą ir teikiamas paslaugas.

Supažindino su veikla           

Biuro atidaryme, į kurį susirinko esami ir būsimi įmonės klientai, UAB „BitCare“ direktorius Tomas Žukauskas supažindino su bendrovės veikla: „Žemaitijoje dirbame nuo 2010 m. rudens. Nuo pat darbo pradžios važinėjame ir į Mažeikius, todėl kai kurie jau mus pažįstate. 2013 m. sukūrėme savo nepriklausomą prekės ženklą „BitCare“ ir pradėjome dirbti savarankiškai, siekdami tikslo, kuris atitinka mūsų pavadinimą. Bitas – tai mažiausias ir pats svarbiausias skaitmeninės informacijos vienetas. Jis mums svarbus kaip kiekvieno kliento net ir smulkiausia problema, kurią sprendžiame greitai ir kokybiškai. Mums nėra mažų problemų. Care – tai nuolatinis rūpestis klientų informacinėmis technologijomis. Tai mes darome kasdien siekdami tik geriausio rezultato.“

      Pasak T. Žukausko, įmonė turi nemažai verslo klientų, mato, koks yra poreikis, todėl vienodai orientuojasi į stambias ir mažesnes įmones, taip pat fizinius asmenis. „Nusprendėme, kad turime būti arčiau, Mažeikiuose, ir teikti paslaugas visiems, kurie ieško kokybės, o ne pigiausių prekių, kad mumis pasitikėtų ir mes galėtume pasitikėti“, – sakė bendrovės vadovas.

Pristatė teikiamas paslaugas           

Bendrovės „BitCare“ pardavimų vadovė Gintarė Kačinskytė atidarymo dalyviams pristatė įmonės teikiamas paslaugas. Pasak jos, viena iš paslaugų – kasetės spausdintuvams. Pildomos kasetės, taip pat prekiaujama tik kokybiškomis originaliomis, alternatyviomis ir „BitCare“ firminėmis kasetėmis. „Kodėl kasetes verta pildyti pas mus? Mūsų nuolatiniai klientai jau žino ir džiaugiasi tuo, kad jiems nereikia atvežti ar parsivežti kasečių. Jas pasiimame ir pristatome be papildomo mokesčio per vieną dieną, jeigu reikia, ir per valandą. Tai darome kokybiškai ir su 100 proc. garantija“, – informavo pardavimų vadovė.

      Kita paslauga – informacinių technologijų įrangos remontas ir sistemos priežiūra. „Turime platų tiekėjų tinklą, tad galime suremontuoti praktiškai kiekvieną modelį, o sugedus spausdintuvui, galime pasiūlyti išsinuomoti kitą, – sakė G. Kačinskytė. – Nuolatinės IT sistemų priežiūros paslaugos klientų problemoms teikiame pirmenybę ir iškart jas sprendžiame. Veiklą organizuojame taip, kad užtikrintume nenutrūkstamą sistemų veikimą. Remontas, profilaktika, konsultacijos – IT priežiūros klientams be papildomo mokesčio. Taip pat galima nuotolinė pagalba. Iki 70 proc. gedimų galima sutvarkyti per nuotolį, jei yra interneto ryšys.“

      Taip pat bendrovė teikia Could paslaugas, rengia interneto projektus: reprezentacinius interneto puslapius, internetines parduotuves, teikia SEO ir AdWords paslaugas, atlieka programavimo, interneto puslapių atnaujinimo ir priežiūros darbus. Diegia laidinius arba belaidžius kompiuterinius tinklus, dirba su naujos kartos belaide įranga, užtikrinančia maksimalų greitį, veikimo atstumą ir ryšį patalpų viduje bei išorėje. Pasak T. Žukausko, įmanoma interneto ryšį turėti netgi visame sodybos kieme.

      Įmonėje prekiaujama IT technika bei biuro prekėmis. Pasak G. Kačinskytės, biure nedaug prekių, nes tai daiktai, kurie greit atsinaujina ir pasensta, tad jų kaupti neverta: „Išsiaiškiname, ko konkrečiai klientui reikia, tada užsakome, įrangą pristatome ir pajungiame be papildomo mokesčio. Atstovaujame klientui garantinio aptarnavimo klausimais.“

      Pasak bendrovės direktoriaus, biuro prekėmis pradėjo prekiauti pamatę, kad klientui tai aktualu: „Iš vienų rankų viską gauti žymiai patogiau, pavyzdžiui, vežame kasetes, tuo pačiu aprūpiname popieriumi, segtuvais, rašikliais ir kitomis priemonėmis.“

Sveikino svečiai           

Kaimynus sveikino AB „Lietuvos draudimas“ Mažeikių skyriaus darbuotojos, linkėdamos sėkmingo darbo ir gausių klientų. Taip pat apie bendradarbiavimą su bendrove „BitCare“ pasakojo ir sėkmės linkėjo vienos iš pirmųjų klientų, UAB „Jubana“, atstovė Ramunė Strikauskienė, pasidžiaugusi, jog jų įmonė turi puikius partnerius.

Sėkmės linkėjo ir kiti atidarymo dalyviai, turėję galimybę apžiūrėti kasečių pildymo įrangą bei pabendrauti su įmonės specialistais.

Ugnė MILAŠAUSKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode