Parama dėkojame




Sprogimas

Moksleiviams – kelionės nuolaidos

UAB „Mažeikių autobusų parkas“ ir toliau taiko lengvatas aktyviai keliaujantiems jaunuoliams. Štai moksleiviai, panorėję prasiblaškyti, savaitgaliais į bet kurį Lietuvos miestą galės vykti net su 40 proc. nuolaida. Taip bendrovė prisideda ir prie pakeleivingų automobilių vengti skatinančio projekto „Nebūk naivus kelyje“.

Kaip žinoma, dalis jaunuolių stengiasi taupyti pinigus ir renkasi pavojingas keliones su nepažįstamaisiais, tačiau UAB „Mažeikių autobusų parko“ direktorius Arvydas Šemeta tikisi, kad sudarytos palankios sąlygos keliauti paskatins jaunimą rinktis saugų keliavimo būdą ir padės ne tik sutaupyti pinigų, bet ir galbūt išsaugoti keliaujančiųjų gyvybes. 

A. Šemeta teigia, kad, nors taikomos nuolaidos daugiau keleivių pritraukia nežymiai, bendrovės autobusuose – mažiau vietos orui.

Visuomenę apie tykančius pavojus keliaujant su nepažįstamaisiais informuojančio projekto „Nebūk naivus kelyje“ vadovas Mindaugas Jonušas tikina, kad „Mažeikių autobusų parko“ skelbiamos lengvatos pasitarnauja skatinant keliauti saugiai ir šviečiant jaunimą.

Projekto „Nebūk naivus kelyje“ informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode